Siirry sisältöön

Kisojen kulukorvaukset

Gladiator Factory kannustaa harrastajia kisaamaan. Seurasta löytyy jonkin verran aktiivisia kilpailijoita, joten kisareissulle tarvitsee harvoin lähteä yksin.

Seura korvaa seuran jäsenille kansallisiin kisoihin (SM, Finnish open) osallistumisesta aiheutuvia kuluja seuraavasti:

Muista kisoista korvataan osallistumismaksu.

Ohjeet kulukorvauksen hakemiseen

Jos tarvitset jeesiä kulukorvauksen hakemisessa, ota yhteyttä hallitukseen!

KULUKORVAUSPOHJA (PDF)

Tehtaan ranking 2024 – kisaa ja kerää pisteitä!

Käy kisoissa ja voita! Gladiator Factory haluaa kannustaa jäseniään kisatatameille, ja tänäkin vuonna katsotaan ketkä kruunataan vuoden lopussa ranking-kuninkaaksi ja -kuningattareksi.

Aina kun käyt kisoissa, ilmoita tuloksesi Ville Niskaselle tai Teemu Sikaselle. Osallistumisesta ja käydyistä otteluista saa pisteitä ja isoimman pistesaldon keränneet treenaavat ilmaiseksi vuoden.

OHJEET:

Ranking-pisteitä voi kerätä vuoden 2024 ajan kaikista kisoista, myös salikisoista. Eniten pisteitä kerännyt mies- ja naistreenaaja palkitaan vuoden ilmaisilla treeneillä. Rankingissa kisaillaan miesten sekä naisten sarjassa, koska naisilla on usein vähemmän otteluita per kisa kuin miehillä. Rankingin voi voittaa, kun pisteitä on vähintään 28 (4 painikisaa/2 vaparikisaa).

Lisäksi arvotaan palkinto kaikkien väh. 8 pistettä keränneiden kesken!

Ranking-pisteet kertyvät oheisen pistetaulukon mukaan:

Kisavuosi 2023 oli Tehtaalle menestyksekäs

Vuonna 2023 Tehtaan kisatiimi niitti menestystä kisatatameilla. Menestystä tuli niin salikisoista, kansallisista kuin kansainvälisistä kisoista. Seuraan saatiin mm. suomenmestaruudet lukkopainissa, nogi:ssa ja BJJ:ssa sekä nogi EM-kultaa. Vuoden varrella saatiin myös paljon uusia kisaajia innostumaan kisaamisesta. Toivottavasti näämme ensi vuonna yhä useampia Tehtaan treenaajia kisamatoilla!

Kisavuosi 2023 lukuina: