Siirry sisältöön

GLADIATOR FACTORY

Gladiator Factory:llä eli Tehtaalla voi harjoitella vapaaottelua (MMA), lukkopainia (submission wrestling) ja brasilialaista jujutsua (BJJ). Myös lasten ja nuorten BJJ-harrastustoiminta on meille tärkeää. Tehdas on Kuopion pisimpään toiminut ja kokenein kamppailuseura  em. kamppailulajeissa.

Bjj harjoituksen kuva jossa tapahtuu selän controllointi

Harjoittelu tehtaalla

Tehtaalla pääset harjoittelemaan joka päivä ohjatuissa harjoituksissa tai omatoimisesti harjoituskavereiden kanssa. Gladiator Factory tarjoaa kehittymismahdollisuuksia kaikille henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti: ensikosketusta lajeihin etsivistä, tavallisista harrastajista aina kansainvälisille kisakentille tähtääviin ottelijoihin. Gladiator Factory on myös kasvattanut monta mustaa vyötä, joten harjoittelemaan pääset monipuolisesti erilaisten treenikavereiden kanssa. Jäsenille tehtävissä vuosittaisissa palautekyselyissä toistuvat Tehtaan vahvuuksina kokeneiden ohjaajien ammattitaito, hyvä ja turvallinen harjoittelun ilmapiiri, mukavat harjoittelukaverit sekä modernit tilat keskellä Kuopiota osana Liikunta- ja kamppailukeskus LIIKE:ttä.

Brasialialaisen harjoittelun kuuntelu oppilaat tarkkana bjj harjoituksessa

Seuran hallitus

Seuran toiminnan sujuvuutta hoitavat kaudella 2024 puheenjohtaja Teemu Sikanen, hallituksen jäsenet Ville Niskanen, Jarno Kinnunen, Asta Korolainen, Antti Niskanen ja Vilma Ojala. Toimihenkilöinä ovat rahastonhoitaja Eero Rauramaa ja viestintävastaava Katriina Juutilainen.

Kuva naisten vapaaottelu ottelusta

GLADIATOR FACTORYN HISTORIA

Gladiator Factory on perustettu vuonna 2005 Antti Vanteen, Mika Kulkaksen, Marko Korhosen, Sampo Pänttäjän ja Arttu Nymanin toimesta. Merkittävä vaikutus Tehtaan kehitykseen on ollut myös kamppailulegenda Sauli Heilimöllä. Perinteikäs kuopiolainen kamppailu-urheiluseura kuuluu kaikkiin keskeisiin lajiliittoihin (Suomen vapaaotteluliitto, lukkopainin ADCC-kattojärjestö, Suomen brasilialaisen jujutsun liitto ja Suomen Potkunyrkkeilyliitto). Tehdas on osa menestykästä kansainvälistä HILTI BJJ -yhteisöä.

Gladiator Factoryn on nimittänyt pitkään hallitus- ja valmentajatyötä tehneitä ja ansioituneita henkilöitä kunniapuheenjohtajiksi seuraavasti:

  1. Antti Vanne 16.11.2018
  2. Tero Siitonen 20.5.2023
  3. Antti Kautonen 20.5.2023

Tule mukaan treenaamaan tehokkaita kamppailulajeja ja kokemaan mitä tarkoittaa hyvä treeniporukka!

Seuraa meitä Instagramissa: @gladiatorfactory

Kuvia Gladiator Factoryn tehtaalta

Lajit

Uusimmat ajankohtaiset

Näytä kaikki

16.01.2024

Seminaarit

4.5. Petra Ollin leiri Tehtaalla

Lue lisää

19.06.2024

Kilpailut

Savo Open 2024 SUB ONLY otellaan lauantaina 20.7.

Lue lisää

12.05.2024

Uutiset

Junnuille menestystä Joensuun kisoista

Lue lisää

02.05.2024

Uutiset

Edulliset kuntosalijäsenyydet Liikkeen salille

Lue lisää