Siirry sisältöön
Nallepainit

Tervetuloa junnu jujutsuun!

Jujutsu on monipuolinen ja hauska harrastus, jossa pääsee liikkumaan ja nujuamaan yhdessä seurakavereiden kanssa. Lapsille ohjattu kamppailulajien harrastaminen tarjoaa monia hyötyjä heidän kasvun ja kehityksen tukemiseen. Nämä harrastukset edistävät motoristen taitojen kehittymistä, kuten tasapainoa, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Samalla lapset oppivat tärkeitä sosiaalisia taitoja, kuten tiimityöskentelyä, kunnioitusta ja itsevarmuutta. Kamppailulajit auttavat myös lapsia kehittämään itsekuria, keskittymiskykyä ja itsepuolustustaitoja, mikä tukee heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan.

Tehtaalla järjestään brasilialaista jujutsua 8-14 vuotiaille lapsille ja nuorille. Tule rohkeasti mukaan iloiseen porukkaamme!

Alaikäiset treenaavat vanhempien luvalla ja vastuulla. Keräämme syksyllä vanhemmilta vastuuvapauslomakkeen.

Hyvällä fiiliksellä treeneissä

Junnu jujutsu Tehtaalla

Treenit koostuvat alkuverryttelystä, vaihtuvan parin kanssa toteutettavista tekniikkaharjoituksista, painimisesta ja erilaisista leikeistä ja peleistä. Junnu jujutsussa alle 12 vuoden ikäiset eivät käytä lopetuksia, vaan harjoittelu painottuu vastustajan kontrollointiin. Syksystä 2022 alkaen junnujen treenien ohjaajina ovat Simo Putkuri ja Kalle Keltanen.

Gladiator Factoryn järjestämään junnu-jujutsuun voi tulla mukaan milloin vain, erillistä peruskurssia ei järjestetä. Hyvän harrastuksen aloittamiseen riittää normaali sisäliikuntavarustus eikä aikaisempaa kokemusta tarvita, kiinnostus lajia kohtaan riittää! Treeneihin voi tulla myös tutustumaan ennen harrastuksen aloittamista.

Harjoitusten ajankohdat

  • Tiistaisin klo 17:00 – 18:30 nogi eli normaaleissa sisäliikuntavaatteissa
  • Torstaisin klo 16:30 – 17:30 BJJ-puvulla
  • HUOM! Kesäaikaan harjoitukset vain torstaisin

 

Tervetuloa meille treenaamaan

Ohjeita ja tietoa huoltajalle

– Gladiator Factory ei ole vakuuttanut harrastajiaan. Mikäli teillä on junnulle oma vakuutus, tarkistattehan, että se kattaa myös urheilu- ja erityisesti kamppailulajitoiminnan.

– Kun junnu on aloittanut harrastamisen, rekisteröitykää Factoryn seurarekisteriin osoitteessa https://gladiatorfactory.myclub.fi/. Rekisteröityminen tehdään harrastajan nimellä, ja lomakkeessa kysytään erikseen yhteystiedot ja huoltajan tiedot. Yhteystiedot-kohdassa olevaan osoitteeseen tulee kausimaksujen laskut ja seuran tiedotteet, eli siihen kannattaa laittaa huoltajan sähköpostiosoite.

– Mikäli harrastus alkaa kesken kauden, junnu voi kertoa treeneissä ohjaajalle, että on rekisteröitynyt, tai huoltaja voi laittaa viestiä junnut@gladiatorfactory.com, niin tiedämme lähettää laskun kausimaksusta. Vanhoille harrastajille lasku tulee automaattisesti aina uuden kauden alkaessa.

WhatsApp-ryhmä junnujen vanhemmille

Tästä linkistä pääset liittymään mukaan Gladiator Factoryn Junnu-Jujutsun WhatsApp ryhmään

Liity mukaan

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka pääsen mukaan?

Rekisteröitymällä Gladiator Factoryn myClubiin klikkaamalla ”liity mukaan” -linkkiä.

Minkä ikäisille junnu jujutsu on tarkoitettu?

Junnu jujutsu on tarkoitettu 8-14 -vuotiaille.

Mitä harjoituksiin tarvitaan mukaan?

Harrastuksen voi aloittaa sisäliikuntavarustuksella ja treeneihin on hyvä ottaa mukaan juomapullo ja sisäkengät kuten sandaalit sekä pyyhe jalkojen pesua varten. Myöhemmässä vaiheessa suositellaan hankkimaan BJJ-puku torstain pukutreenejä varten.

Mistä voin hankkia BJJ-puvun?

Junnuilla on oma WhatsApp -ryhmä, jossa voi tiedustella pieneksi jääneiden pukujen perään. Jujutsupukuja saa myös hankittua mm. kamppailulajeihin erikoistuvista verkkokaupoista kuten kamppailuvaruste.fi tai nipponsport.fi.

Paljonko harrastaminen maksaa?

Junnujen treenimaksu on 60 euroa per kausi (syyskausi ja kevätkausi).

Onko aikuinen mukana lapsen treeneissä?

Halutessaan aikuinen voi olla tatamin reunalla seuraamassa treenejä, läsnäolo treenien aikana tatamilla ei kuitenkaan ole pakollista.

Mistä voin kysyä lisätietoja?

Lisätietoja junnutreeneistä voi kysyä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla junnut@gladiatorfactory.com

Junnujen ohjaajat

Simo Putkuri

Vyön myöntäjä: Tero Siitonen

Päivämäärä: 24.9.2023

Kalle Keltanen

Vyön myöntäjä: Tero Siitonen

Liity mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan joukkoomme.

Ota yhteyttä

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muut lajit