Siirry sisältöön

Haluatko oppia kamppailun perusteita, ja kehittää kehonhallintaasi sekä kasvattaa kuntoasi? Olet oikeassa paikassa! Gladiator Factoryn tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kamppailulajeihin ja saavuttaa omat tavoitteesi. Peruskurssilla ei vaadita teräshenkilön kuntoa eikä aikaisempaa kokemuspohjaa, vaan sekä tekniikka- että fysiikkaharjoittelu aloitetaan perusasioista.

Brasialialaisen harjoittelun kuuntelu oppilaat tarkkana bjj harjoituksessa

Peruskurssien rakenne

Peruskurssien treenirakenne on suunniteltu takaamaan tehokas oppimisympäristö. Jokainen harjoituskerta koostuu useista vaiheista. Alkulämmittely auttaa valmistamaan kehosi harjoittelua varten ja ehkäisee loukkaantumisriskiä. Alkulämmittelyn jälkeen siirrytään tekniikkaosioon, jossa opettelet monipuolisesti lajikohtaisia perustekniikoita, kuten lyöntejä, potkuja, lukkoja ja heittoja. Kokeneet ja ammattitaitoiset valmentajamme ohjaavat sinua vaihe vaiheelta varmistaen oikean tekniikan omaksumisen.

Lue lisää lajeista
Hyvällä fiiliksellä treeneissä

Kokonaisvaltaista liikuntaa

Miksi osallistua peruskurssillemme? Ensinnäkin, kamppailulajit ovat erinomainen tapa kehittää kokonaisvaltaista kuntoa ja kehonhallintaa. Kurssilla harjoittelet monipuolisesti kehon eri osa-alueita, vahvistat lihaksiasi ja parannat liikkuvuuttasi. Lisäksi kamppailulajiharjoittelu kehittää kestävyyttä, nopeutta ja räjähtävää voimaa, mikä voi hyödyttää sinua myös muilla elämänalueilla.

Liity mukaan
Tervetuloa meille treenaamaan

Aloita kamppailu hyvässä seurassa

Peruskurssilla aloitat yhdessä muiden ensikertalaisten kanssa. Peruskurssimme tarjoavat myös loistavan tilaisuuden tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja rakentaa uusia ystävyyssuhteita. Kurssin ryhmähenki on kannustava ja motivoiva, mikä tekee harjoittelusta mukavaa ja innostavaa.

Liity mukaan Gladiator Factoryn tarjoamalle peruskurssille ja löydä potentiaalisi kamppailulajien maailmassa. Tartu tilaisuuteen, haasta itsesi ja saavuta uusia tavoitteitasi!

Liity nyt

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä varusteita tarvitsen peruskurssille?

Peruskursseja varten ei tarvitse hankkia erikseen varusteita, vaan peruskursseilla varustukseksi riittää sisäliikuntavarustus. Suosittelemme istuvia ja joustavia vaatteista ilman taskuja. Peruskurssille mukaan riittää juomapullo, sisäkengät kuten sandaalit ja pyyhe jalkojen pesemistä varten

Millaisen kuntopohjan tarvitsen harrastamiseen?

Peruskurssilla ei vaadita teräshenkilön kuntoa eikä aikaisempaa kokemuspohjaa, vaan sekä tekniikka- että fysiikkaharjoittelu aloitetaan perusasioista.

Tarvitsenko vakuutusta peruskurssille?

Gladiator Factoryn maksut eivät sisällä vakuutusta. Vakuutuksen ottaminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Minulla on jo kamppailutaustaa ja haluan mukaan, kuinka menettelen?

Jos olet suorittanut peruskurssin muualla tai harrastanut lajeja aikaisemmin, ota yhteyttä.

Treenaavatko naiset ja miehet samassa ryhmässä? Löytyykö Tehtaalta naisia treenikaveriksi?

Gladiator Factorylla naiset ja miehet treenaavat samassa ryhmässä. Tehtaalta löytyy joukko aktiivisia naisharrastajia, ja mimmejä löytyy painiseuraksi lähes joka treeneistä.

Liity mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan joukkoomme.

Ota yhteyttä

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tehtaan lajit