Siirry sisältöön
Brasialialaisen harjoittelun kuuntelu oppilaat tarkkana bjj harjoituksessa

Tervetuloa tutustumaan Brasialaisen jujutsun (BJJ) maailmaan!

Brasilialainen jujutsu on tehokas kamppailulaji, joka keskittyy maahanvientiin, hallintaan ja lopetuksiin kuten nivellukkoihin ja kuristuksiin. BJJ sopii kaikille, ja sen erottava piirre on korostunut tekniikka voimankäytön sijaan.

BJJ:n avulla voit hallita isompia vastustajia hyödyntämällä oikeaa tekniikkaa, vipuvoimaa ja maassa tapahtuvia liikkeitä. Harjoituksissa opit monipuolisia tekniikoita, joiden avulla voit puolustautua erilaisissa tilanteissa ja kontrolloida vastustajaa.

Bjj harjoituksen kuva jossa tapahtuu selän controllointi

Brasilialaisen jujutsun harjoittelu

Kun harjoittelet BJJ:tä, kehität samalla kuntoasi, kehonhallintaasi ja taktiikoiden ymmärrystäsi. Harjoitukset sisältävät tyypillisesti alkulämmittelyn, tekniikkaharjoittelun, sparraamisen eli opittujen tekniikoiden soveltamisen käytäntöön. Käytämme harjoituksissa BJJ-pukua eli tuttavallisemmin gi:tä, joka mahdollistaa lukkopainista poiketen mm. puvusta tarttumisen ja kiinni pitämisen.

BJJ ei tarjoa pelkästään fyysistä harjoittelua, vaan se kehittää myös itseluottamusta, paineensietokykyä, keskittymiskykyä ja itsepuolustustaitoja. Harjoittelu luo yhteisöllisyyttä ja ystävyyssuhteita, kun kunnioitus ja avoimuus toisia harjoittelijoita kohtaan ovat keskeisessä roolissa. Näistä taidoista on myös hyötyä jokapäiväisessä arkielämässä.

Hyvällä fiiliksellä treeneissä

Unohda epäröinti, astu rohkeasti tatamille

Olipa tavoitteenasi kunnon kohottaminen, itsepuolustustaitojen oppiminen tai uusien ystävyyssuhteiden luominen, Brasilialainen jujutsu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää itseäsi monella eri tasolla.

Liity mukaan Brasilialaisen jujutsun peruskurssille ja aloita jännittävä matka tämän kamppailulajin parissa. Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut kamppailija, meillä on tarjota sinulle sopiva harjoitteluympäristö, jossa voit kehittyä ja saavuttaa tavoitteesi.

Liity mukaan

Usein kysyttyjä kysymyksiä Brasilialaisesta jujutsusta

Mitä sparraaminen tarkoittaa?

Sparraaminen tarkoittaa simuloitua ottelutilannetta treenikaverin kanssa. Sparrissa pyritään soveltamaan ja testaamaan opeteltuja taitoja käytännössä. Sparraaminen auttaa kehittämään fyysisiä taitoja, reaktioita ja kamppailuälyä.

Mitä varusteita tarvitsen peruskurssille?

Peruskursseja varten ei tarvitse hankkia erikseen varusteita, vaan peruskursseilla varustukseksi riittää sisäliikuntavarustus. Suosittelemme istuvia ja joustavia vaatteista ilman taskuja. Peruskurssille mukaan riittää juomapullo, sisäkengät kuten sandaalit ja pyyhe jalkojen pesemistä varten.

Millaisen kuntopohjan tarvitsen harrastamiseen?

Peruskurssilla ei vaadita teräshenkilön kuntoa eikä aikaisempaa kokemuspohjaa, vaan sekä tekniikka- että fysiikkaharjoittelu aloitetaan perusasioista.

Tarvitsenko vakuutusta peruskurssille?

Gladiator Factoryn maksut eivät sisällä vakuutusta. Vakuutuksen ottaminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Minulla on jo kamppailutaustaa ja haluan mukaan treeneihin, kuinka menettelen?

Jos olet suorittanut peruskurssin muualla tai harrastanut lajeja aikaisemmin, voit tulla jatkoryhmiin mukaan. Mukaan pääset ilmoittautumalla Gladiator Factoryn MyClub -seurarekisteriin. Kun olet liittynyt jäseneksi, laita sähköpostia seuramme rahastonhoitajalle Eerolle (eero.rauramaa@gmail.com) ja pyydä lasku treenikaudesta. Kun kausimaksu maksettu, voit tulla treeneihin mukaan.

Haluaisin tulla vierailemaan Gladiator Factoryllä, kuinka toimin?

Vierailijat ovat tervetulleita meille! Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan vierailusta etukäteen yhteydenottolomakkeella.

Treenaavatko naiset ja miehet samassa ryhmässä? Löytyykö Tehtaalta naisia treenikaveriksi?

Gladiator Factorylla naiset ja miehet treenaavat samassa ryhmässä. Tehtaalta löytyy joukko aktiivisia naisharrastajia, ja mimmejä löytyy painiseuraksi lähes joka treeneistä.

Liity mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan joukkoomme.

Ota yhteyttä

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muut lajit