Siirry sisältöön
Double leg alasvienti

Tervetuloa tutustumaan vapaaottelun maailmaan!

Vapaaottelu, tunnettu myös nimellä mixed martial arts (MMA), tarjoaa monipuolisen kamppailulajin, joka yhdistää perinteisiä taistelulajeja. Vapaaottelu on jännittävä ja ainutlaatuinen laji, jossa käytetään sekä lyöntejä että otteita.

Vapaaottelussa tavoitteena on voittaa vastustaja monin eri keinoin. Käytössä ovat nyrkkeilytekniikat, potkut, polvi- ja kyynärpääiskut, otteet, heitot sekä nivellukot ja kuristukset maassa. Vapaaottelu mahdollistaa eri lajien tekniikoiden ja strategioiden soveltamisen kamppailutilanteissa ja kehittää monipuolista osaamista.

Gladiator Factory Vapaaottelu seinäpainia

Vapaaottelun harjoittelu

Vapaaottelun tekniikoiden oppiminen, harjoittelu ja taktinen valmius erilaisissa kamppailutilanteissa ovat keskeisiä osa-alueita. Vapaaottelu ei tarjoa pelkästään fyysistä harjoittelua, vaan se kehittää myös itseluottamusta, paineensietokykyä, keskittymiskykyä ja itsepuolustustaitoja.

Vapaaottelun harjoitukset noudattavat tiivistä ja monipuolista treenirakennetta. Alkulämmittelyllä valmistaudutaan fyysiseen rasitukseen ja ehkäistään vammoja. Tekniikkaharjoitteluosiossa keskitytään vapaaottelun eri osa-alueiden kehittämiseen. Sparraamisessa harjoitellaan kamppailutilanteita ja sovelletaan opittuja tekniikoita käytännössä.

Kuva naisten vapaaottelu ottelusta

Unohda epäröinti, astu rohkeasti tatamille

Vapaaottelu tarjoaa haastavan ja palkitsevan harjoittelukokemuksen. Se kehittää fyysistä kuntoa, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Lisäksi se edistää paineensietokykyä, itseluottamusta ja henkistä sitkeyttä. Vapaaottelu tarjoaa myös mahdollisuuden kilpailla otteluissa ja testata taitoja.

Liity mukaan vapaaottelun peruskurssille ja aloita matka tämän kamppailulajin parissa. Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut kamppailija, meillä on tarjota sinulle sopiva harjoitteluympäristö, jossa voit kehittyä ja saavuttaa tavoitteesi.

Liity mukaan

Usein kysyttyjä kysymyksiä vapaaottelusta

Mitä sparraaminen tarkoittaa?

Sparraaminen tarkoittaa simuloitua ottelutilannetta treenikaverin kanssa. Sparrissa pyritään soveltamaan ja testaamaan opeteltuja taitoja käytännössä. Sparraaminen auttaa kehittämään fyysisiä taitoja, reaktioita ja kamppailuälyä.

Mitä varusteita tarvitsen vapaaottelun peruskurssille?

Peruskursseja varten ei tarvitse hankkia erikseen varusteita, vaan peruskursseilla varustukseksi riittää sisäliikuntavarustus. Suosittelemme istuvia ja joustavia vaatteista ilman taskuja. Peruskurssille mukaan riittää juomapullo, sisäkengät kuten sandaalit ja pyyhe jalkojen pesemistä varten.

Millaisen kuntopohjan tarvitsen harrastamiseen?

Peruskurssilla ei vaadita teräshenkilön kuntoa eikä aikaisempaa kokemuspohjaa, vaan sekä tekniikka- että fysiikkaharjoittelu aloitetaan perusasioista.

Tarvitsenko vakuutusta peruskurssille?

Gladiator Factoryn maksut eivät sisällä vakuutusta. Vakuutuksen ottaminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Minulla on jo kamppailutaustaa ja haluan mukaan treeneihin, kuinka menettelen?

Jos olet suorittanut peruskurssin muualla tai harrastanut lajeja aikaisemmin, voit tulla jatkoryhmiin mukaan. Mukaan pääset ilmoittautumalla Gladiator Factoryn MyClub -seurarekisteriin. Kun olet liittynyt jäseneksi, laita sähköpostia seuramme rahastonhoitajalle Eerolle (eero.rauramaa@gmail.com) ja pyydä lasku treenikaudesta. Kun kausimaksu maksettu, voit tulla treeneihin mukaan.

Haluaisin tulla vierailemaan Gladiator Factoryllä, kuinka toimin?

Vierailijat ovat tervetulleita meille! Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan vierailusta etukäteen yhteydenottolomakkeella.

Liity mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan joukkoomme.

Ota yhteyttä

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muut lajit