Siirry sisältöön

Tältä sivulta löydät sekalaista mutta tärkeää tietoa seuran jäsenille. Jos sinulla on kysymyksiä, ongelmia tai palautetta, ota yhteyttä seuran hallitukseen!

Treenitilat

Liikunta- ja kamppailukeskus LIIKE

Gladiator Factoryn treenit järjestetään Liikunta- ja kamppailukeskus LIIKKEEN tiloissa. Liikkeellä on tarjolla reilusti laadukasta joustotatamia kamppailulajien harjoitteluun. Joustotatami tekee alasvientien ja heittojen harjoittelemisesta entistä turvallisempaa ja mukavampaa. Gladiator Factoryn treenitiloista löytyy lisäksi myös painiseinä vapaaottelun harjoittelua varten.

LIIKKEEN kotisivuilta löydät muun muassa salin käyttösäännöt, tatamien varatut vuorot ym. tietoa.

Kulkukoodi

Kulku salille iltaisin ja viikonloppuisin (ohjattujen treenien ulkopuolella) tapahtuu kulkukoodilla, joka annetaan jäsenmaksunsa hoitaneelle seuran jäsenelle, peruskurssilaisille peruskurssin jälkeen. Voit kysyä kulkukoodia hallituksen jäseniltä, varaudu esittämään tosite harjoitusmaksun suorittamisesta. Kulkukoodi vaihtuu säännöllisin väliajoin ja siitä ilmoitetaan mm. seuran sivuilla ja uutiskirjeessä.

Omatoiminen treenaaminen tatamilla

Seuran jäsenet voivat käydä omatoimisesta treenaamassa LIIKKEELLÄ niinä aikoina, kun tatamilla on vapaata (ei ohjattuja harjoituksia). Kulku tapahtuu tällöin kulkukoodilla, joka annetaan jäsenmaksunsa hoitaneelle seuran jäsenelle. Voit kysyä kulkukoodia hallituksen jäseniltä, varaudu esittämään tosite harjoitusmaksun suorittamisesta. Muistathan hyvän salietiketin ja muiden harrastajien huomioimisen myös käydessäsi omatoimitreeneissä!

Huomioi omatoimitreenaamisessa:

Tietoa maksuista

MyClub

Seuran jäsenrekisteri on MyClubissa ja myös laskut lähetetään seurarekisterin kautta. Kirjaudu rekisteriin osoitteessa gladiatorfactory.myclub.fi ja merkitse oletko peruskurssilainen, jäsen vai junnu.

Jos lopetat treenaamisen meillä:

Voit päättää jäsenyytesi itse MyClubissa. Jos et päätä jäsenyyttä MyClubissa tai ilmoita muuta kautta asiasta seuralle, pysyt seurarekisterissämme ja saat aina automaattisesti laskut! On helpompi ilmoittaa ajoissa 🙂

Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää maksuista, ota yhteys rahastonhoitaja Eeroon:
s-postitse eero.rauramaa@gmail.com
puhelimitse 044 576 9295

Vastuuvapaus

Gladiator Factory ei ole vakuuttanut salilla harjoittelevia eikä vastaa harjoittelijoiden henkilökohtaisesta omaisuudesta. Jokaista ohjattua treeniä valvoo ohjaaja, joka huolehtii treenien turvallisuudesta. Suosittelemme kuitenkin vakuutuksen ottamista vahinkojen varalle. Lajiliittojen sivuilta löydät tietoa Sporttiturva-vakuutuksista.

Alaikäiset harjoittelevat vanhempien luvalla ja heidän vastuullaan.

Viestintä

Sähköposti

Sähköposti on seuran päätiedotuskanava. Sähköpostit lähetetään MyClub-jäsenrekisterin kautta.

Tehtaan Facebook-ryhmä

Liity mukaan Gladiator Factory Facebook-ryhmään

Tehtaan WhatsApp-ryhmä

WhatsApp-ryhmän kautta saat ajankohtaista tietoa seuran toiminnasta. MyClub-seurarekisterin kautta tuleva sähköposti on edelleen seuran päätiedotuskanava. Ryhmään ei ole siis pakko liittyä, saat sähköpostitse kaikki tärkeät tiedot. WhatsAppiin voivat kirjoittaa vain hallitus ja muut toimijat, eli esimerkiksi sparriseurakyselyt ja muu yleinen keskustelu hoidetaan edelleen muuta kautta.

Ryhmään voit liittyä linkin kautta: https://chat.whatsapp.com/BxQgyMYcKm52JAmvNGEqJe

Kuvaaminen treeneissä

Ohjattuja harjoituksia saatetaan kuvata markkinointitarkoituksessa. Osallistumalla seuran harjoituksiin hyväksyt, että saatat näkyä seuran markkinoinnissa sosiaalisen median kanavissa tai verkkosivuilla. Jos et halua näkyä kuvissa/videoissa ilmoitathan siitä ohjaajalle ja/tai kuvaajalle. Junnu jujutsun treeneissä kuvaamiseen kysymme aina erikseen luvan vanhemmilta.

Varusteiden hankinta

Lue täältä vanha blogiteksti kamppailuvarusteiden hankinnasta!

Crosstraining- harjoittelu

LIIKKEELLÄ toimii Sunset TL -crosstraining-sali, jolla kamppailukeskuksessa treenaavien seurojen jäsenet voivat treenata etuhintaan. Jokainen treenaajaa liittyy itse Sunset TL:n jäseneksi, mikäli haluaa treenata crosstraining-salilla. Jäsenyyden voi aloittaa milloin tahansaLue lisää Sunset TL:stä.

Omatoiminen harjoittelu (hinta voimassa vuoden 2023 loppuun saakka):

1 kk irtisanomisajalla 25 €/kk (norm. hinta)
3 kk määräaikainen 65 €
6 kk määräaikainen 120 €
12 kk määräaikainen 150 €

Ohjattu ja omatoiminen harjoittelu (vuoden 2022 aikana aloitettu jäsenyys):

1kk irtisanomisajalla 40 €/kk (norm. hinta)
3 kk määräaikainen: alennus 5 %, norm. hinta 114 €
6 kk määräaikainen: alennus 7 %, norm. hinta 220 €
12 kk määräaikainen: alennus 10 %, norm. hinta 420 €
HUOM! Crosstraining-alueella ei voi treenata ilman Sunsetin jäsenyyttä.