Siirry sisältöön
Gladiator Factory backcontrollinen pitäminen no gi varusteilla

Tervetuloa tutustumaan lukkopainin maailmaan!

Lukkopaini, tunnettu myös nimellä submission wrestling tai nogi-grappling, tarjoaa monipuolisen kamppailulajin joka keskittyy maahanvientiin, hallintaan ja lopetuksiin kuten nivellukkoihin ja kuristuksiin.

Lukkopainin harjoittelu

Lukkopaini sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille harjoittelijoille, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut kamppailija. Tarjoamme haastavan ja palkitsevan harjoittelukokemuksen.

Kun treenaat lukkopainia, kehität samalla kuntoasi, kehonhallintaasi ja taktiikoiden ymmärrystäsi. Harjoitukset sisältävät tyypillisesti alkulämmittelyn, tekniikkaharjoittelun, sparraamisen eli opittujen tekniikoiden soveltamisen käytäntöön. Lukkopainiharjoituksissa ei käytetetä brasilialaisesta jujutsusta poiketen pukua eli gi:tä.

Jalkalukkopositio hyvällä mielellä.

Unohda epäröinti, astu rohkeasti tatamille

Liity mukaan lukkopainin harjoituksiimme ja koe tämän monipuolisen kamppailulajin jännitys ja ilo. Opit uusia taitoja, kehität kuntoasi ja luot vahvoja ystävyyssuhteita muiden treenaajien kanssa. Lukkopainiin voit tulla mukaan joko brasilialaisen jujutsun tai vapaaottelun peruskurssin kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan lukkopainin maailmaan!

Liity mukaan

Usein kysyttyjä kysymyksiä Lukkopainista

Mitä sparraaminen tarkoittaa?

Sparraaminen tarkoittaa simuloitua ottelutilannetta treenikaverin kanssa. Sparrissa pyritään soveltamaan ja testaamaan opeteltuja taitoja käytännössä. Sparraaminen auttaa kehittämään fyysisiä taitoja, reaktioita ja kamppailuälyä.

Mitä varusteita tarvitsen peruskurssille?

Peruskursseja varten ei tarvitse hankkia erikseen varusteita, vaan peruskursseilla varustukseksi riittää sisäliikuntavarustus. Suosittelemme istuvia ja joustavia vaatteista ilman taskuja. Peruskurssille mukaan riittää juomapullo, sisäkengät kuten sandaalit yleisissä tiloissa liikkumiseen ja pyyhe jalkojen pesemistä varten.

Millaisen kuntopohjan tarvitsen harrastamiseen?

Peruskurssilla ei vaadita teräshenkilön kuntoa eikä aikaisempaa kokemuspohjaa, vaan sekä tekniikka- että fysiikkaharjoittelu aloitetaan perusasioista.

Tarvitsenko vakuutusta peruskurssille?

Gladiator Factoryn maksut eivät sisällä vakuutusta. Vakuutuksen ottaminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Minulla on jo kamppailutaustaa ja haluan mukaan treeneihin, kuinka menettelen?

Jos olet suorittanut peruskurssin muualla tai harrastanut lajeja aikaisemmin, voit tulla jatkoryhmiin mukaan. Mukaan pääset ilmoittautumalla Gladiator Factoryn MyClub -seurarekisteriin. Kun olet liittynyt jäseneksi, laita sähköpostia seuramme rahastonhoitajalle Eerolle (eero.rauramaa@gmail.com) ja pyydä lasku treenikaudesta. Kun kausimaksu maksettu, voit tulla treeneihin mukaan.

Haluaisin tulla vierailemaan Gladiator Factoryllä, kuinka toimin?

Vierailijat ovat tervetulleita meille! Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan vierailusta etukäteen yhteydenottolomakkeella.

Treenaavatko naiset ja miehet samassa ryhmässä? Löytyykö Tehtaalta naisia treenikaveriksi?

Gladiator Factorylla naiset ja miehet treenaavat samassa ryhmässä. Tehtaalta löytyy joukko aktiivisia naisharrastajia, ja mimmejä löytyy painiseuraksi lähes joka treeneistä.

Liity mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan joukkoomme.

Ota yhteyttä

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muut lajit