Siirry sisältöön

TREENIMAKSUT

Treenimaksut sisältävät kaikki ohjatut treenit sekä Liikkeen tatamisalin vapaan käytön ohjattujen treenien ulkopuolella. Vuositasolla treenaaminen maksaa noin 33 euroa kuukaudessa.

Kevätkausi 1. tammikuuta – 31. toukokuuta 170 €

Kesäkausi 1. kesäkuuta – 31. elokuuta 90 €

Syyskausi 1. syyskuuta – 31. joulukuuta 136 €

Vaihtoehtoisesti voit maksaa kuukauden kerrallaan 49 € / kk. Kuukausimaksu ei oikeuta tilojen vapaaseen käyttöön, vaan pelkästään ohjattuihin harjoituksiin osallistumiseen. Kausimaksun maksamalla saat käyttöösi ovikoodin, jolla pääset treenaamaan tatameilla myös ohjattujen harjoitusten ulkopuolella.

Laskut lähetetään seurarekisterin kautta. Kirjaudu rekisteriin osoitteessa gladiatorfactory.myclub.fi ja merkitse oletko peruskurssilainen, jäsen vai junnu. Laskut lähetetään kausittain.

Voit maksaa myös e-passilla, Smartumilla tai Edenredillä! Mikäli sinulla on kysyttävää liikuntaeduilla maksamisesta, ota yhteyttä.

Huomaa, että Gladiator Factoryn maksut eivät sisällä vakuutusta, vaan vakuutus tapaturmien varalle on hankittava erikseen!

Hyviä treenejä!

PERUSKURSSIT

Peruskurssin kesto on 6 viikkoa ja hinta 119 € kurssi/ 139 € molemmat kurssit.

JUNNU-JUJUTSU

Junnujen treenimaksu on 60 euroa per syys- tai kevätkausi.

LEIRIT

Leirit ja seminaarit eivät sisälly treenimaksuun, vaan ne maksetaan erikseen.

Jos lopetat treenaamisen meillä:

Voit päättää jäsenyytesi itse MyClubissa. Jos et päätä jäsenyyttä MyClubissa tai ilmoita muuta kautta asiasta seuralle, pysyt seurarekisterissämme ja saat aina automaattisesti laskut! On siis helpompi ilmoittaa ajoissa.

Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää maksuista, ota yhteys rahastonhoitaja Eeroon:
s-postitse eero.rauramaa@gmail.com
puhelimitse 044 576 9295

jos haluat aloittaa tehtaalla treenaamisen ja omaat aiempaa lajitaustaa:

Jos olet suorittanut peruskurssin muualla tai harrastanut lajeja aikaisemmin, voit tulla jatkoryhmiin mukaan. Mukaan pääset ilmoittautumalla Gladiator Factoryn MyClub -seurarekisteriin. Kun olet liittynyt jäseneksi, laita sähköpostia seuramme rahastonhoitajalle Eerolle (eero.rauramaa@gmail.com) ja pyydä lasku treenikaudesta. Kun kausimaksu maksettu, voit tulla treeneihin mukaan.

Liity mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan joukkoomme.

Ota yhteyttä

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.