Siirry sisältöön

gladiator-factory-agm2015

Vuosikokous on onnistuneesti pidetty ja pöytäkirja nähtävissä linkistä: Gladiator Factoryn seuran vuosikokouksen pöytäkirja 23.5.2015

Tärkeimmät jäseniä koskevat päätökset vuosikokouksesta ja sitä seuranneesta hallituksen kokouksesta ovat seuraavat:

  1. Vuoden 2014 talous oli noin 1700 euroa ylijäämäinen
  2. CrossFitin poismuuton johdosta tilojen kustannukset kasvavat hieman. Tämä kasvu katetaan nostamalla maltillisesti treenimaksuja noin 2.5 eurolla kuukaudessa. Uudet maksut ovat: syys- ja kevätkausi 140€ (n. 31€/kk), kesäkausi 60€ (20€/kk), kuukausimaksu 49€. Suosittelemme edelleen vahvasti kausimaksuja kuukausimaksun sijaan.
  3. Puheenjohtajaksi valittiin Antti Vanne ja hallituksen jäseniksi Tero Siitonen ja Teppo Lampela sekä varajäseneksi Antti Kautonen.
  4. Kisakorvauksille asetetaan katto. Suomessa järjestettävistä arvokisoista (Suomen mestaruus, Finnish Open) korvataan majoitusta korkeintaan 50€ ja matkakuluja 50€ per kisaaja. Hotelliyöpyminen korvataan siinä tapauksessa, että otteluita on sekä hotelliyötä edeltävänä että seuraavana päivänä. Siirtymisessä kisapaikalle kimppakyyti on ensisijainen vaihtoehto ja siitä poikkeamiseen täytyy olla perusteltu syy.
  5. Sawo Open 2015 järjestetään salilla 13.6 Submission Only säännöillä.