Siirry sisältöön

Juho 2014 SM välierä

Vapaaottelun SM-kisojen ensimmäinen päivä on Espoossa nyt kisattu. Tehtaalta kisoihin lähti kolmen ottelijan joukkue: Karri Itkonen -61.2 kiloisiin, Juho Laitinen -83.9 kiloisiin ja Eero Kosamo alle 93 kiloisiin.

Eero otteli ensimmäisenä varman 3-0 pistevoiton vastustajastaan. Matsi käytiin pääosin pystyssä lyöden ja painien, mutta loppuun Kosamo piti vielä pienen painiklinikkashown vieden vastustajan useamman kerran tonttiin ja jatkaen lujia lyöntejä myös matossa. Vastustajan ei ollut mikään lasileuka, vaan kesti mukana täydet kolme erää.

Karria vastaan asettui viime vuoden SM-kultamitalisti ja kaksinkertainen lukkopainin EM-voittaja Aleksi Toivonen. Vastustaja pääsi iholle ja sai sitä kautta ottelun omalle pelialueelleen ja paini voiton suoralla käsilukolla.

Juho Laitinen piti ottelun pääosin pystyssä ja sai vahvoilla alapotkuilla ja lyönneillä pehmitettyä vastustajaa kaksi erää. Kolmannessa erässä tuomari keskeytti pehmityksen ja Laitinen voittoon teknisellä tyrmäyksellä.

SM kisat jatkuvat huomenna ja Tehtaan miesten finaalit käydään arviolta noin klo 13 aikoihin. Tulkaa katsomaan ja kannustamaan ottelijat voittoihin Tapiolan Urheiluhalliin!