Siirry sisältöön

Aiemmin ilmoitetusta joulun ajan harjoitusaikataulusta poiketen jouluna pidetään tauko ohjatuista treeneistä 23.12.-2.1. Heikentyneen koronatilanteen vuoksi Kamppailijat oy:n hallitus on linjannut, että Liikkeellä treenaavat seurat pitävät pienen tauon pyhien aikaan harjoittelusta ja seurataan, millaisia suosituksia ja rajoituksia valtakunnan tasolla ja paikallisesti on tulossa koronan tiimoilta.

Tauon aikana salilla on mahdollista käydä omatoimisesti harjoittelemassa välttäen isoja ryhmiä ja kokoontumisia. Treenaamassa käydessä on myös tärkeää muistaa edelleen kävijöiden merkkaaminen ylös, tatamin pyyhkiminen treenin jälkeen ja henkilökohtainen hygienia. Tiloissa liikkuville suositellaan vahvasti maskin käyttöä.

Lue tarkemmat toimintaohjeet liikunta- ja kamppailukeskus Liikkeen tiedotteesta: https://liikeon.fi/tiedote-harjoittelusta-kuopion-liikunta-ja-kamppailukeskus-liikkeen-tatamilla/

PÄIVITETTY 31.12.
Itä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti tilat on valitettavasti suljettu 13.1. saakka. Omatoiminen harjoittelu ei ole sallittua.