Siirry sisältöön

Harjoittelu Gladiator Factorylla helmikuussa -21

Gladiator Factoryn ohjatut harjoitukset palaavat tauolta helmikuussa, mutta koska koronaepidemia Kuopion alueella on edelleen kiihtymisvaiheessa, harjoitteluun tehdään pieniä muutoksia.

Helmikuussa ohjattuihin treeneihin ilmoittaudutaan MyClubin kautta ja samassa ryhmässä treenataan koko helmikuu. Voit ilmoittautua kahteen ryhmään, joissa treenaat viikoittain. Ryhmiä ei vaihdeta kesken kuukauden. Ryhmien tarkoitus on, että vähennämme kontakteja ja mahdollinen altistuneiden jäljitys helpottuu. Jäsenet saavat sähköpostiinsa tarkemmat ohjeet ryhmiin ilmoittautumisesta. Huomaathan, että sinun täytyy kirjautua sisään MyClubiin ilmoittautuaksesi ryhmään.

Lisäksi entiset ohjeistukset ovat edelleen voimassa: harjoitukset loppuvat 10 min ennen seuraavan vuoron alkua, jotta tatami ehditään puhdistaa ennen seuraavia. Maskia suositellaan käytettäväksi Liikkeen tiloissa muulloin paitsi harjoittelun aikana. Muistathan myös hyvän henkilökohtaisen hygienian.

Omatoiminen harjoittelu on sallittua. Huomioithan tilojen muut käyttäjät sekä hyvän hygienian. Merkitkää kävijöiden nimet aina tatamin reunalta löytyvään vihkoon! Omatoimiseen harjoitteluun suositellaan maks. 4 henkilön ryhmiä ja että samat ihmiset treenaavat mahdollisimman paljon keskenään.

Junnut harjoittelevat normaalisti ja peruskurssit alkavat helmikuussa suunnitellusti.

Mennään näillä ohjeistuksilla helmikuussa ja katsotaan, kuinka tilanne kehittyy. Seuraamme aktiivisesti koronatilannetta ja mahdollisia uusia suosituksia.