Siirry sisältöön
Sunset TL järjestää 27.11. leikkimieliset pikkujoulukisailut Liikkeellä kävijöille! Aiemmin päivällä on lapsille suunnattu tapahtuma ja klo 17 alkaa aikuisten kisailut. Kisailut käydään pareittain, lue alta tarkemmin.
***
Sunset 27.11 throwdown!
Väliköntien kaikkien toimijoiden yhteinen ilta ja pikkujoulut! Jokaisen toimijan jäsenet ovat tervetulleita paikalle!
Moikka kaikille. Tästä se alkaa, ilmoittautuminen vuoden kuumimpaan pari hassutteluun ja samalla salin pikkujouluihin!
Ensimäinen asia, pukeutukaa hauskasti. Illan parhaalle asulle luvassa palkinto  Ja koska menemme pikkujoulu hengessä, jokainen pari tuo tullessaan 5-10 euron arvoisen palkinnon. Eli kaikki osallistujat pääsevät palkinnoille
Aloitus klo 15.30-16.30 olet tervetullut lasten ja nuorten kanssa leikkimieliseen kisailuun. Ilmoita tulostasi asiakaspalvelu.sunsettl@gmail.com osoitteseen.
Aikuisten startti ja tapahtuma alkaa klo 17. Lajien priiffaus alkaa heti klo 17 aikaan ja ensimmäinen hien irroittelu aloitetaan klo 17.15-17.30. Ilta jatkuu siitä aina hamaan tappiin saakka, mutta lajien suorittaminen loppuu klo 19.30. Tämän jälkeen saunaa, seurustelua, tanssimista ja pientä ohjelmaa
Ilmoittautuminen:
Vain toinen pareista ilmoittautuu tämän linkin kautta mukaan, laita johonkin huomiokenttään parisi nimi ja joukkueen nimi. Sovellusta käytetään myös tulosten kirjaamiseen, joten laita salasana talteen.