Siirry sisältöön
Tiptap seuran jäsenet, pikkujoulut kutsuvat!
Pikkujoulut alkavat sparreilla klo 15.30 alkaen. Pukeudu jouluisesti, parhaat asut palkitaan upeilla palkinnoilla – tai ainakin jollain palkinnoilla…. 🙂
Noin klo 18 siirrytään yhteiskyydillä salilta keskustaan Sektorin saunalle. Saunalle voi saapua itsekin illan aikana, mikäli ei hyppää mukaan kyytiin salilta!
Sauna on kauppakeskus Sektorin ylimmässä kerroksessa, torin laidalla (Puijonkatu 23).
Sisäänkäynti on rappukäytävästä Puijonkadun puolelta. Ylös pääsee hissillä kauppakeskuksen aukioloaikoina, muuten rappusia pitkin.
Puijonkadun puolella, kultaliikkeiden välisessä rapussa on ovisummeri, jota voi soitella mikäli saapuu kauppakeskuksen jo sulkeuduttua.
Saunasta löytyy pyyhkeet 25 nopeimmalle. Mikäli haluat pelata varman päälle, nappaa oma pyyhe mukaan.Seuran puolesta paikalla on makeaa ja suolaista snäksiä ja saunajuomia. Ruokailu toimii omakustanteisesti, ehkäpä nälkäisillä treenaajilla on intoa vaikkapa tilata ruokaa porukalla.
Illan luonteen vuoksi pikkujoulut ovat seuran aikuisharrastajille. Täysi-ikäisyyttä lähestyvät seuran jäsenet ovat kuitenkin tervetulleita mukaan, tarjolla on myös alkoholittomia saunajuomia.
Saunalta pitää poistua klo 24, jonka jälkeen suunnataan kohti yöelämää.
Tervetuloa!