Siirry sisältöön

Nyt on taas tilaisuus tulla mukaan Tehtaan porukkaan! Brasilialaisen jujutsun ja vapaaottelun peruskurssit alkavat jälleen helmikuussa.

 width=

Brasilialainen jujutsu: Brasilialaisen jiujitsun (BJJ) peruskurssi alkaa keskiviikkona 7.2.2017 ja loppuu perjantaina 20.4.2018. Kurssilla käydään läpi lajin perusteet. Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan sekä teknisesti että fyysisesti liikkeelle lähdetään perusteista. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa: keskiviikkoisin klo 17:00 ja perjantaisin klo 17:00. Kurssin hinta on 119 euroa ; opiskelijoille Sykettä-tarralla 109 euroa.

Katso tarkemmat tiedot fb-eventistä.

Ilmoittaudu kurssille etukäteen tästä: https://goo.gl/forms/zWltBlIGI7pryjLO2

Vapaaottelu: Vapaaottelun (MMA) peruskurssi alkaa maanataina 5.2.2018 ja loppuu perjantaina 20.4.2018. Kurssilla käydään läpi lajin perusteet. Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan sekä teknisesti että fyysisesti liikkeelle lähdetään perusteista. Harjoituksia on kolme kertaa viikossa: maanantaisin klo 18:30 (lyönti-potku) ja keskiviikkoisin klo 17:00 (paini) ja perjantaisin klo 17:00 (paini). Kurssin hinta on 129 euroa ; opiskelijoille Sykettä-tarralla 119 euroa.

Katso tarkemmat tiedot fb-eventistä.

Ilmoittaudu kurssille etukäteen tästä: https://goo.gl/forms/zWltBlIGI7pryjLO2

Infoa molemmista kursseista: Harjoitukset kestävät 1.5 tuntia kerrallaan. Harjoitteluvarusteiksi sopivat t-paita ja shortsit tai verkkarihousut. Mitä vähemmän nappeja ja vetoketjuja, sitä parempi. Kurssin aikana voit käyttää lisäksi punttisalia Tehtaan jatkoryhmien ohjattujen harjoitusten aikaan sekä osallistua lauantaisin klo 13:30 ohjattuun kehonhuoltoon.

Kurssin jälkeen voit liittyä Gladiator Factoryn jäseneksi ja treenata peruskurssin maksulla vuoden 2018 toukokuun loppuun saakka kaikissa jatkoryhmien harjoituksissa. Tehtaan jäsenille myös kaikki harjoitustilat (ml. punttisali) ovat käytettävissä ohjattujen treenien ulkopuolella.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Tule mukaan hyvään porukkaan!

Lisätiedot: niskanen@gladiatorfactory.com