Siirry sisältöön

Ilmoittaudu ja lue lisää peruskursseista Factoryn MyClubissa!

Vapaaottelun (MMA) peruskurssi alkaa maanantaina 7.2. ja BJJ:n peruskurssi tiistaina 8.2., kurssien kesto on 8 vk.
Voit tulla kokeilemaan lajia kurssin ensimmäisellä viikolla ilmaiseksi, mikäli ryhmä ei ole täynnä.

Vapaaotteluharjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa:
-maanantaisin klo 18.30-20.00
-keskiviikkoisin klo 17.00-18.30

BJJ-harjoitukset puolestaan ovat
– tiistaisin klo 20.00-21.30
– perjantaisin klo 17-18.30

Kursseilla käydään läpi lajin perusteet. Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan sekä teknisesti että fyysisesti liikkeelle lähdetään perusteista.

Kurssin hinta on 119 euroa. Mikäli osallistut sekä vapaaottelun että brasilialaisen jujutsun peruskursseille, yhteishinta on 139 €. Korkeakoululiikunnan SYKETTÄ-tarralla alennusta 10 €!
Mikäli kurssi jouduttaisiin perumaan tai keskittymään esim. koronaviruksen vuoksi, kurssilaiset saavat osallistua maksutta syksyn peruskurssille.

Ilmoittautuminen: Kirjaudu sisään Gladiator Factoryn MyClubiin ja ilmoittaudu jompaankumpaan tapahtumaan. Jos tulet kummallekin kurssille, klikkaa itsesi ilmoittautuneeksi kumpaankin Myclubin tapahtumaan.

Infoa kursseista:
Peruskurssit järjestetään salillamme liikunta- ja kamppailukeskus Liikkeen tiloissa, Väliköntie 4.
Ikäraja peruskursseille on 15 vuotta.
Harjoitukset kestävät 1,5 tuntia kerrallaan. Harjoitteluvarusteiksi sopivat t-paita ja shortsit tai verkkarihousut. Mitä vähemmän nappeja ja vetoketjuja, sitä parempi.

Kurssin jälkeen voit treenata peruskurssin maksulla kevätkauden loppuun saakka eli toukokuun loppuun asti kaikissa jatkoryhmien harjoituksissa.