Siirry sisältöön

Ilmoittaudu mukaan MyClubin kautta! Rekisteröidy MyClubiin ja ilmoittaudu haluamallesi (tai vaikka kummallekin!) kurssille. MyClubissa ja fb-eventeissä (linkit alla) on myös tarkempaa tietoa kursseista.

Tervetuloa tutustumaan kurssien ensimmäisellä viikolla ilmaiseksi!

Brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin peruskurssi alkaa tiistaina 7.2. klo 17.00

Brasilialaisen jujutsun tehokkuus piilee sen realistisissa maataistelutekniikoissa: erityisesti erilaisissa lukoissa ja kuristuksissa. Lukkopaini (submission wrestling) on painilaji, jossa ovat mukana alasviennit, positiopaini sekä erilaiset nivellukot ja kuristukset. Lukkopainissa ottelija voi otella myös selältään.

Treeniajat: Tiistaisin ja perjantaisin klo 17.00-18.30

Vapaaottelun peruskurssi alkaa keskiviikkona 8.2. klo 18.30

Vapaaottelu eli Mixed Martial Arts (MMA) on yleisnimitys erilaisin säännöin kilpailtavalle täyskontakti-kamppailu-urheilulajille, jossa on yhdistelty tekniikoita monista perinteisistä kamppailulajeista. Vapaaottelussa tavallista on, että säännöt sallivat monipuoliset pysty- ja mattotekniikat, iskut ja lukot.

Treeniajat: Keskiviikkoisin klo 18.30-20.00 ja sunnuntaisin klo 18.00-19.30

Yleistä kursseista

– Kurssin hinta on 119 €/kurssi tai 139 €/molemmat kurssit. Korkeakoululiikunnan SYKETTÄ-tarralla 10 € alennusta. Kurssimaksu laskutetaan kurssin aikana. Samalla maksulla voit treenata kevätkauden loppuun saakka eli toukokuun loppuun asti jatkoryhmien treeneissä.
– Peruskurssit järjestetään salillamme liikunta- ja kamppailukeskus Liikkeen tiloissa, Väliköntie 4.
– Ikäraja peruskursseille on 15 vuotta.
– Harjoitukset kestävät 1,5 tuntia kerrallaan. Harjoitteluvarusteiksi sopivat alkuun t-paita ja shortsit tai verkkarihousut. Mitä vähemmän nappeja ja vetoketjuja, sitä parempi.