Siirry sisältöön

Ilmoittaudu mukaan MyClubin kautta! Rekisteröidy MyClubiin ja ilmoittaudu haluamallesi (tai vaikka kummallekin!) kurssille. MyClubissa ja fb-eventeissä on myös tarkempaa tietoa kursseista.

Brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin peruskurssi alkaa tiistaina 13.9. klo 17.00

Brasilialaisen jujutsun tehokkuus piilee sen realistisissa maataistelutekniikoissa: erityisesti erilaisissa lukoissa ja kuristuksissa. Lukkopaini (submission fighting, submission wrestling) on painilaji, jossa ovat mukana alasviennit, positiopaini sekä erilaiset nivellukot ja kuristukset. Lukkopainissa ottelija voi otella myös selältään

Treeniajat: Tiistaisin ja perjantaisin klo 17.00-18.30

Vapaaottelun peruskurssi alkaa keskiviikkona 14.9. klo 18.30

Vapaaottelu eli Mixed Martial Arts (MMA) on yleisnimitys erilaisin säännöin kilpailtavalle täyskontakti-kamppailu-urheilulajille, jossa on yhdistelty tekniikoita monista perinteisistä kamppailulajeista. Vapaaottelussa tavallista on, että säännöt sallivat monipuoliset pysty- ja mattotekniikat, iskut ja lukot.

Treeniajat: Keskiviikkoisin klo 18.30-20.00 ja sunnuntaisin klo 18.00-19.30

Yleistä kursseista

Kurssin hinta on 119 €/kurssi tai 139 €/molemmat kurssit. Korkeakoululiikunnan SYKETTÄ-tarralla 10 € alennusta.
Peruskurssit järjestetään salillamme liikunta- ja kamppailukeskus Liikkeen tiloissa, Väliköntie 4.
Ikäraja peruskursseille on 15 vuotta.
Harjoitukset kestävät 1,5 tuntia kerrallaan. Harjoitteluvarusteiksi sopivat alkuun t-paita ja shortsit tai verkkarihousut. Mitä vähemmän nappeja ja vetoketjuja, sitä parempi.

 width=