Siirry sisältöön

Päivitetty 9.4.: Koko tiedote tullut jäsenten sähköpostiin, tässä tiivistelmä:

Gladiator Factory ry:n hallitus on päättänyt, että kaikki harjoitukset ja omatoimitreenit on peruttu 13.5.2020 saakka. Harjoittelun jatkomahdollisuuksia arvioidaan koko ajan saatavilla olevan tiedon, ohjeiden ja päätösten mukaan. GF:n hallitus seuraa tilannetta tarkasti ja päätöksemme perustuvat Suomen viranomaisten ohjeistuksiin ja suosituksiin. Lisäksi linjauksiimme vaikuttaa osaltaan BJJ-liiton kannanotot sekä luonnollisesti Kamppailijat Oy:n tilojen käyttöön liittyvät päätökset, sillä Kamppailijat Oy:n hallitus on 7.4 2020 päättänyt kieltää Kuopion liikunta- ja kamppailukeskus LIIKKEEN tatamilla harjoittelun ainakin 13.5.2020 saakka.

Jotta Gladiator Factory ry pystyy hoitamaan omat taloudelliset velvoitteensa, on hallitus joutunut lisäksi päättämään, että kevätkauden 2020 jäsenmaksuja ei palauteta, vaan seura järjestää hyvityksenä menetetystä harjoitteluajasta treenien taas alkaessa ylimääräistä, ilmaista leiri- ja muuta harjoittelutoimintaa jäsenilleen.
Tämä harjoitusmaksujen palauttamatta jättäminen tehdään siis sen vuoksi, että tilanteen palatessa normaaliksi meillä on tallella toimiva seura ja tilat, jossa jatkaa treenaamista. Ymmärrämme kuitenkin, että jollakulla voi rahatilanne olla niin tiukka, että tarvitsee ehdottomasti palautuksen. Tällaisessa tapauksessa pyydämme ottamaan yhteyttä seuran puheenjohtajaan.

Päivitetty 17.3.: Kamppailijat Oy hallitus on päättänyt kieltää Kuopion liikunta- ja Kamppailukeskus LIIKKEEN tatamilla harjoittelun ainakin 13.4.2020 saakka. Päätöstä tehtäessä on otettu huomioon sekä juridinen perusta ,että eettinen, sekä yhteisvastuullinen toimintamalli. Toiminta tatamilla keskeytetään kokonaisuudessaan. Eli ohjatut ja omatoimiset treenit on kielletty tatamilla ainakin 13.4.2020 asti.

12.3.: Löydät tiedotteen myös sähköpostistasi!

Suomen hallitus on antanut tänään uusia suosituksia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Niiden vuoksi Gladiator Factoryn hallitus on päättänyt, että kaikki ohjatut harjoitukset perutaan 12.3.-29.3. ja myös omatoiminen harjoittelu salilla on tuona aikana kielletty. Näillä toimilla haluamme kantaa kortemme kekoon viruksen leviämisen estämiseksi. Katsotaan, kuinka tilanne kehittyy lähiaikoina!

Järjestämme kuitenkin 14.3. seuran sääntömääräisen vuosikokouksen, koska siellä ei tarvitse olla lähikontaktissa. Tervetuloa, aloitellaan klo 14!

***

In English –  we will be updating this page:

9.4.: Due the ongoing corona virus situation, all the activities on Liike tatami are further forbidden at least until 13.5. We will monitor the situation all the time to see when the training can be resumed.

Also the board of Gladiator Factory has decided that the training fees for spring will not be returned, but instead extra seminars and other activities are arranged for the club members as a compensation. This is to make sure that the club and the facilities will pull through this crisis. Please contact the club president Antti Kautonen, if you need to have a refund.

17.3.:All the activities on Liike tatami are closed at least until 13.4.

12.3.: Due to new recommendations from the Finnish government, Gladiator Factory’s operations will be on a hiatus between 12.3. and 29.3. All the classes are cancelled and independent training on the gym is forbidden. Let’s see how the corona virus situation is evolving in the next weeks.

On Saturday 14.3. we are having club’s spring meeting as previously announced.