Siirry sisältöön

Tänä vuonna Oulussa järjestettyihin Naamalukko World Championship – kilpailuihin lähti Tehtaalta 5 hengen kisamiehistö. Lauantain ADCC – lukkopainisäännöin käydyissä
kilpailuissa saavutettiin kaksi mitalia sarjassa ADCC amatöörit, miehet alle 70kg. Antti Kautonen voitti molemmat ottelunsa lopetuksella ennen finaalia ja toiselta puolelta kaaviota
Antti Kuivanen voitti ottelunsa myös lopetuksella. Finaali käytiin siis Gladiaattorin välisellä tavalla verisellä taistelulla kaatumiseen saakka.
Juho Ojala otteli sarjassa ADCC amatöörit, miehet alle 91kg. Juhon ottelu-urakka lauantailta päättyi ensimmäiselle kierrokselle kovan kamppailun jälkeen vastustajan takakuristukseen.
Tehtaan ainoa edustaja ADCC ammattilaissäännöillä oli Matti Hyvärinen, miehet alle 76,9kg, joka kovan taistelun jälkeen joutui tunnustamaan riskimmän Tampereen miehen päivän kunnon kovemmaksi.

naamalukko adcc -70kg

Sunnuntain BJJ kilpailuihin lähdettiin kutkuttavasti Tehtaan ollessa joukkue pisteissä kolmantena huolimatta siitä, että kisamiehistö oli varsin niukka monen muun seuran edustukseen verrattuna.
Antti Kuivanen urakoi itsensä miesten sinivöisten alle 70kg sarjassa kultamitalille ja Juho Ojala taisteli itsensä hopealle miesten sinivöisten alle 94,3kg sarjassa. Matti Hyvärinen eteni omassa sarjassaan
vastustaja jättäessä saapumatta paikalle walkoverilla toiselle kierrokselle, jossa vastaan sattui sinivöiset miehet alle 76kg sarjan voittaja BJJ Vaasan Tömmy Vähänen. Matti joutui tiukan taistelun jälkeen
myöntämään Tommyn paremmaksi kuristuksen mitalla. Miesten elite sarjassa oli Tehtaalta kaksi osallistujaa Antti Kautonen, Elite miehet alle 76kg ja Pyry Silvonen, Elite miehet alle 94,3kg sarjoissa.
Antin matka katkesi ensimmäisissä Elite sarjan kisoissa ensimmäisellä kierroksella Oulun polkukoneen Aleksi Palojärven käsittelyssä. Aleksin kova kisarutiini oli liikaa ja täyden ajan ottelun jälkeen voitto
Ouluun selvin 15-0 pistelukemin. Pyry Silvoselle vastaan asteli vastustaja aina Yhdysvalloista asti, kun Oulun Kamppailuklubia edustava Patchez Childers asteli matolle. Tiukan taistelun jälkeen Pyryn ohittaessa
Patchezin guardia onnistui yhdysvaltalainen ujuttamaan kätensä Pyryn kaulalle ja päättämään ottelun kuristukseen ottelun loppupuolella.

naamalukko bluebelt -94.3kg naamalukko bluebelt -70kg

Tehtaan taistelijoitten saldoksi Naamalukko 2014 World Championship – kilpailuista jäi tänä vuonna 2 kultamitalia ja 2 hopea mitalia.