Siirry sisältöön

Järjestämme tänä vuonna junnuille hieman spesiaaliohjelmaa kauden päätteeksi. Torstaina 8.12. on ensin normaalit treenit klo 16.30-17.30, joihin kannattaa tulla paikalle – ohjaajat ovat seuranneet harrastajien edistymistä ja luvassa on natsoja osalle treenaajista! Treenien jälkeen lähdemme suihkun kautta syömään Prisman pizzabuffaan. Siirtyminen salilta Prismalle tapahtuu ohjaajien valvonnassa porukalla kävellen. Seura maksaa ruokailun! Mikäli treenit jäävät välistä, niin junnuharrastaja on tervetullut myös pelkästään syömään, jolloin tapaaminen on klo 18 Prisman ravintolamaailman edessä Prisman aulassa. Syömisessä menee todennäköisesti maksimissaan tunti, joten mahdollisia kyytejä kotiin voinee suunnitella klo 19 maihin.

Junnujen syyskausi jatkuu vielä pikkujoulujen jälkeen to 15.12. asti, jolloin on kauden vikat harjoitukset. Lomien jälkeen treenit jatkuvat tammikuussa to 12.1.

Junnuohjaajat ehdottivat, että junnuille perustettaisiin oma WhatsApp-ryhmä, jossa huoltajien kanssa voitaisiin keskustella esimerkiksi mahdollisista kisamatkoista, varustehankinnoista ja muista harrastamiseen liittyvistä asioista. Ryhmään liittyminen ei ole pakollista, virallinen tiedotuskanava on jatkossakin sähköposti sekä seuran kotisivut.

Ohjaajien työn helpottamiseksi pyydämme vastaamaan alla olevaan kyselyyn, mikäli junnunne osallistuu ruokailuun ja/tai olette kiinnostuneita liittymään junnujen WhatsApp-ryhmään. Kerättyjen tietojen avulla ohjaajat tietävät, ketä harrastajia odottavat mukaan ruokailemaan, ja voivat luoda WhatsApp-ryhmän, mikäli kiinnostuneita löytyy. Tiedot poistetaan käytön jälkeen. https://forms.gle/GjCubHcwbobias2n7