Siirry sisältöön

Aloitamme junnujen harjoitukset kesätauon jälkeen torstaina 1.9., tervetuloa takaisin tatamille! Torstain harjoitukset ovat tuttuun tapaan klo 16.30-17.30.

Junnujen treeneistä vastaavat jatkossa Simo Putkuri ja Kalle Keltanen. Kaikissa junnujen treeneihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä osoitteeseen junnut@gladiatorfactory.com .

Junnureenien ajankohdassa ja sisällössä on muutoksia:

  • Torstaisin treenit klo 16.30-17.30 puvulla, eli samoin kuin aiemminkin
  • Sunnuntaisin treenit ovat jatkossa klo 13.30-14.30 ja ne ovat nogi, eli ilman pukua. Sunnuntain treeneihin käy normaali sisäliikuntavarustus, mutta vaatteissa on hyvä olla mahdollisimman vähän vetoketjuja, nappeja ja taskuja.

Nogi-treenejä junnuille on palautekyselyssä toivottu, joten otamme ne nyt kokeiluun. Kuulemme mielellämme palautetta, onko nogi-harjoittelu treenaajien mieleen!

Syyskauden aikataulu

  • Aloitus 1.9.
  • Syyslomaviikko 42: tauko treeneistä
  • Joulutauko: Syksyn viimeiset treenit 18.12 ja harjotukset jatkuvat loppiaisen jälkeen (tarkka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin)

Junnujen kausimaksu 60 € on ennallaan ja laskut lähetetään seurarekisterin kautta aina kauden alussa.

Mukaan junnutreeneihin?

Junnuille ei ole erikseen peruskurssia, vaan mukaan treeneihin voi tulla milloin vain. Harjoituksiin voi tulla tutustumaan etukäteen! Junnuryhmään otetaan 8-14 vuotiaita harrastajia. Lisätietoja voit kysyä junnut@gladiatorfactory.com.