Siirry sisältöön

juho2015

Vapaaottelun SM-kisat järjestettiin viikonloppuna Porvoossa. Tehtaalta kisoihin lähtivät Juho Laitinen (-83.9kg), Karri Itkonen (-61.2kg) ja Tinja Lesonen (-65.8kg).

Lauantaina Karri Itkonen hävisi alkuerän John Tedeschille. Kuopiolaisten lasien läpi katsottuna tämä hajaäänituomio olisi voinut helposti mennä myös toisin päin, mutta tuomarit päättävät ja näin Karri joutui siirtymään katsomoon.

Juho otteli lauantain semifinaalissa Tampereen Mehdi Fennanea vastaan. Toisessa erässä Mehdin hakiessa jalkalukkoa Juho pääsi hyvään lyöntipaikkaan eikä tuhlannut kuteja vaan parin napakan iskun jälkeen ottelusta kirjattiin tyrmäysvoitto Juholle.

Sunnuntain finaalissa Tinja Lesonen sai vastaansa Varpu Rinteen Turun FFG:ltä. Tinjan valmistautuminen otteluun ei sujunut aivan kuten Stromsössä otteluihin valmistaudutaan, vaan osallistumismahdollisuus evättiin aikaisemmin viikolla, kunnes lauantaina tuuli kääntyi. Varpu voitti ottelun kaikin tuomariäänin 3-0 ja Tinjan oli tyydyttävä hopeamitaliin.

Juhon finaaliottelussa vastakkaiseen kulmaan nousi Timo Perho Järvenpään Sisu Gymiltä. Ensimmäisessä erässä hyvin uponneen upparin jälkeen Juho pääsi kuristuspaikkaan ja lopetti ottelun nopeasti takakuristuksella. Juhon varsin vakuuttava SM 2014, FO-mestari 2014 sarja sai siis jatkokseen Suomen mestaruustittelin vuonna 2015 ja vastustajat pysyivät kyydissä parhaimmillaan toiseen erään.

Tällaisilla näytöillä lienee selvää, että Juho on vahvoilla, kun Suomen maajoukkuevalintoja tehdään ensi kesän MM-kisoihin Las Vegasiin.