Siirry sisältöön

 

manninen

Gladiator Factory Ry ja Manninen Nutraceuticals Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Tehdas tarjoaa jatkossa jäsenilleen huipputoiminnan lisäksi mahdollisuuden hankkia laadukkaita lisäravinteita kilpailukykyiseen hintaan.

Eli nyt on seuran jäsenten mahdollista ostaa ao. tuotteita seuraavilla peruspelisäännöillä:
-Tehtaalle otetaan suoramyyntiin muutamia perustuotteita, joille on eniten kysyntää (esim. palautusjuoma, proteiini, treenilaturi). Myyntiin tulevat tuotteet pyritään hinnoittelemaan siten, että jäsen saa sen edullisimmin hankittua suoraan meiltä.
-Lisäksi Tehtaan jäsenet saavat oman tunnuskoodin Mannisen nettikauppaan, josta voi sitten tilata mitä haluaa 10% alella. Eli erikoisemmat vähemmän menekkiä olevat tuoteet voi sitten itse tilata suoraan sieltä.

Ensimmäinen Tehtaan ostoerätilaus lähtee parin viikon kuluessa kunhan peruskurssit starttaa ja  siten uudet tulokkaatkin saadaan huomioitua. Tehtaan seinällä on nyt  Mannisen tuotteista listaus, jolla pyritään kartoittamaan niitä tuotteita, joita otetaan suoramyyntiin sekä luonnollisesti samalla menekkikartoitusta. Jos olet kiinnostut ostamaan jotakin tuotetta, tee merkintä listaan, niin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaan tuotevalikoimaan.

Tuotteiden hinta-laatu -suhde on erittäin hyvä.

Lisätiedot:  Tehtaalla Antti N sekä  http://www.manninen.info/