Siirry sisältöön

Screen shot 2015-03-08 at 9.17.57 PM

 

Tehtaalla tulee kymmenen vuotta feenix linnun lailla nousussa olevaa toimintaa täyteen! Tätä juhlitaan lauantaina 21.3 treenaamalla syvällä siinä luolassa mistä kaikki alkoi ja syömällä, saunomalla ja kertomalla stasi-vitsejä illan mittaan.

Treenejä tulevat vetämään seuran perustajajäsen ja vuonna 2014 vuoden vapaaotteluvalmentajaksi Suomessa valittu Sampo Pänttäjä sekä Tehtaan painiin vahvasti vaikuttanut ja useita seminaareja täällä vuodessa vetänyt Sauli Heilimö. Lisäksi paikalle saapuu toiminnassa mukana olleita henkilöitä aina aamunkoitosta alken. Tätä tilaisuutta ei siis kannata missata.

Ensimmäiset treenit pidetään jo perjaintain puolella nykyisellä salilla. Lauantaina treenit alkavat klo 12 Sammakkolammen legendaarisessa väestönsuojassa. Treenien jälkeen kokoonnutaan Nordea-pankin entisiin edustustiloihin klo 17.

Illan menun loihtii Lounashuone Voltti

Screen shot 2015-03-08 at 9.33.35 PM

Eväät on siis sellaiset että kannattaa tulla kauempaakin vaikka jo pelkän ruuan takia. Ruokajuomat on myös varattu, mutta voit ottaa lisätäydennystä saunomista varten.

Koska eväät on tätä luokkaa, juhliin täytyy ilmoittautua etukäteen ja paikkoja on rajattu määrä. Omavastuu on 10 €, josta lähetetään lasku myclubin kautta ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautua voit tästä linkistä.

Tervetuloa!