Siirry sisältöön

hartikainen

23.-25.1. lyötiin tehtaalla Olli Hartikaisen vapaaotteluleiri. Viikonloppu oli omalta osaltani siis pelkää vapaaottelua 🙂 Väkeä oli kiitettävästi ja hyvässä hengessä lyötiin 5 reenit. Sain paljon arvokkaita eriä niin tehtäväottelua, kuin ihan puhdasta vaparisparriakin. Imatran Eeva Siiskonen ja Seinäjoen Katja Kankaanpää kunnioittivat läsnäolollaan leiriä ja olen kyllä tosi otettu siitä, että he jaksoivat ajella Kuopioon saakka mun kanssa reenaamaan. Tyttöjen reeniringissä oli myös Factoryn oma amatööriottelija, Tinja Lesonen!

Nämä tällaiset reenit, missä pääsee maan parhaiden kanssa reenaamaan, on niitä mitkä kehittää eniten. Pääsee mittaamaan osaamistaan saman kokoisten ja samaa sukupuolta edustavien todella taitavien naisten kanssa. Lisää näitä onkin jo suunnitteilla 🙂 Meitä ammattilaisottelijoita on vain kourallinen tässä pienessä suomenmaassa, joten tasokas reeni ja itsensä eteenpäin vieminen vaatii uhrauksia: esim monista asioista luopumista ja paljon paljon reissaamista tällaisten sparrien toteuttamiseksi.

Tulevan matsin lukkoonlyömistä jo kovasti odotan mutta ”ehkä-päivämäärästä” on jo ollut puhetta. Aika oleellinen asia matsivalmistautumisen ja painonpudotuksen kannalta tietää päivämäärä tulevalle koitokselle. Kun ei sitä saa tietoon, alkaa hermot vähän kiristyä, kun koko ajan kuitenkin reenataan kovaa. Mutta jospa nyt lähiaikoina saa jotain faktaa pöytään.

Ensi viikolla palauttava viikko, vähemmän vaparia ja enemmän oheisharjoitteita, kuten uintia ja joogaa! Loistava fiilis viikonlopusta !! 🙂 Kiitos Olli, kiitos naiset, sekä kaikki reenikaverit! 🙂