Siirry sisältöön

Monipuolista kamppailu-urheilua hyvässä seurassa! Brasilialaisen jujutsun ja vapaaottelun peruskurssit alkavat syyskuussa 2019.

Tule kokeilemaan treenejä kerran ilmaiseksi!

Brasilialainen jujutsu ja lukkopaini: width=

Brasilialaisen jujutsun (BJJ) ja lukkopainin peruskurssi alkaa maanantaina 16.9., kesto 8 viikkoa. (Syyslomaviikolla ei ole harjoituksia!)
Harjoitusajat:  maanantaisin klo 18.30-20.00 ja torstaisin klo 19-20.30.

Kurssilla käydään läpi lajin perusteet. Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan sekä teknisesti että fyysisesti liikkeelle lähdetään perusteista. Kurssin hinta on 119 euroa; opiskelijoille korkeakoululiikunnan SYKETTÄ-tarralla 109 euroa.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu peruskurssille kirjautumalla Gladiator Factoryn MyClubiin. Rekisteröitymisen jälkeen valitse osallistuvasi tapahtumaan ”BJJ peruskurssi”.

Kurssin ohjaa Antti Niskanen (BJJ musta vyö).

BJJ peruskurssi Facebookissa

Vapaaottelu:

Vapaaottelun (MMA) peruskurssi alkaa maanantaina 16.9., kesto 8 viikkoa. (Syyslomaviikolla ei ole harjoituksia!) width=
Harjoitusajat:  maanantaisin klo 18.30-20.00 ja torstaisin klo 19-20.30 yhteiset painitreenit BJJ-peruskurssin kanssa, tiistaisin klo 20-21.30 pystyotteluharjoitukset.

Kurssilla käydään läpi lajin perusteet. Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan sekä teknisesti että fyysisesti liikkeelle lähdetään perusteista.  Kurssin hinta on 129 euroa; opiskelijoille korkeakoululiikunnan SYKETTÄ-tarralla 119 euroa.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu peruskurssille kirjautumalla Gladiator Factoryn MyClubiin. Rekisteröitymisen jälkeen valitse osallistuvasi tapahtumaan ”vapaaottelun peruskurssi”.

Kurssin ohjaa Antti Niskanen (BJJ musta vyö) ja Sami Tuominiemi.

Vapaaottelun peruskurssi Facebookissa

Infoa molemmista kursseista: 

Peruskurssit järjestetään salillamme liikunta- ja kamppailukeskus LIIKKEEn tiloissa, Väliköntie 4.

Ikäraja peruskursseille on 15 vuotta.

Harjoitukset kestävät 1,5 tuntia kerrallaan. Harjoitteluvarusteiksi sopivat t-paita ja shortsit tai verkkarihousut. Mitä vähemmän nappeja ja vetoketjuja, sitä parempi.

Kurssin jälkeen voit liittyä Gladiator Factoryn jäseneksi ja treenata peruskurssin maksulla vuoden 2019 joulukuun loppuun saakka kaikissa jatkoryhmien harjoituksissa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Tule treenaamaan mukavaan porukkaan kokeneiden valmentajien ohjaukseen!

Lisätiedot kursseista: niskanen@gladiatorfactory.com